Erato

5 november t/m 7 november, Zael in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Naar verwachting komt er van 5-7 november een tweede klassiek Erato festival in Meppel. Het doorgaan hangt nog af van subsidies, vergunningen en mogelijke corona-maatregelen. De voorbereidingen zijn in volle gang en de verwachtingen positief. We hopen zo dankzij en met u aan een nieuw inspirerend cu...

Lees meer

Naar verwachting komt er van 5-7 november een tweede klassiek Erato festival in Meppel. Het doorgaan hangt nog af van subsidies, vergunningen en mogelijke corona-maatregelen. De voorbereidingen zijn in volle gang en de verwachtingen positief. We hopen zo dankzij en met u aan een nieuw inspirerend cultuurseizoen te mogen bijdragen

Het Erato festival is een driedaags binnen festival met klassieke muziek voor jong en oud in de warme sfeer van gastvrij verbinden en genieten. Erato 2021 is een intiem festival met meer dan 20 deelnemende kunstenaars in 26 voorstellingen op 10 locaties voor 1000 bezoekers. Aan het festival werken tientallen vrijwilligers en professionals mee. Het Erato festival 2021 in Meppel staat in de plannen voor het weekeinde van 5-7 november 2021.

In de historische binnenstad van Meppel, op loopafstand van Grote kerk naar schouwburg, Zael en in de grote huiskamers van betrokken gezinnen aan het Zuideinde liggen de podia klaar om bezoekers te verleiden met fascinerende muziek door (inter)nationale musici van topklasse, instrumentalisten, solo en in ensembles, conservatoriumstudenten de meest ambitieuze jonge amateurs.

Er is een rijke keuze aan muzikale voorkeuren, van Bach & Debussy via Brubeck naar de modernste pas gecomponeerde klassieke muziek, niet westerse klassieke muziek en een vleug jazz. Ook presenteert Eratofestival 2021 een serie masterclasses voor jonge zangers gegeven door de befaamde sopraan Miranda van Kralingen.

Het festival opent met een avondvullend concert op vrijdagavond vijf november in de Grote- of Mariakerk in Meppel door Miranda van Kralingen en twee andere toppers. Op zaterdag en zondag zijn er huiskamerconcerten op en om het Zuideinde op verschillende kleinere en grotere locaties. Dan treden zangers, instrumentalisten en ensembles op. Daarnaast verzorgt Miranda in Zael masterclasses voor opkomend zangtalent.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 5 november 2021 : 20:15 - 22:30
za 6 november 2021 : 10:00 - 22:30
zo 7 november 2021 : 10:00 - 18:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Toelichting: Let op: Er zijn uiteenlopende prijzen en dagkaarten. Zie website vanaf september.

Voorverkoop: www.eratofestival.nl vanaf 5 september. Daar staan voorstellingen en prijzen.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Zael
Zuideinde 56
7941 GJ MEPPEL
www.zael.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader