Erik Brey

27 november, Boerderij Kamps in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Erik Brey beklom voor het eerst het toneel met theatergroep Purper, waarvan hij mede-oprichter was. Al 42 jaar op het toneel, als performer / pianist / schrijver / componist / arrangeur / acteur (hij heeft zelfs een Musical Award op de schouw staan). Dan heb je inmiddels een volle schatkist aan ma...

Lees meer

Erik Brey beklom voor het eerst het toneel met theatergroep Purper, waarvan hij mede-oprichter was. Al 42 jaar op het toneel, als performer / pianist / schrijver / componist / arrangeur / acteur (hij heeft zelfs een Musical Award op de schouw staan).

Dan heb je inmiddels een volle schatkist aan materiaal. Hierin gaat Erik Brey nu graven, vanachter de piano, met een variëteit aan stijlen: klassiek, chanson, tango, jazz, gypsy, enz. Daarbij altijd op zoek naar humor en/of ontroering. Is hij cabaretier? Kleinkunstenaar? Entertainer? Zelf noemt Erik zich liever een "amuseur pianistique".

Erik trad voor Corona al op met zijn programma op Boerderij Kamps. Omdat er zoveel moois te ontdekken valt hebben we hem opnieuw gevraagd.

Lees minder

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

Boerderij Kamps
Kamps 1
9451 TB ROLDE
0592 859382
info@journeypraktijkkamps.nl

€ 25,00