Erik Neimeijer - A sincere tribute to Willie Nelson

24 maart 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Bijzonder is dat we een aantal schilderwerken van Erik Neimeijer tentoonstellen. Ruwe bolster, blanke pit. Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87 jari...

Lees meer

Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Bijzonder is dat we een aantal schilderwerken van Erik Neimeijer tentoonstellen.

Ruwe bolster, blanke pit. Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87 jarige countryzanger is één van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd. Een greep uit zijn hits: 'Always on my mind' (Elvis Presley, Pet Shop Boys, 'Crazy' (Patsy Cline), 'On the Road Again', 'To All The Girls I’ve Loved Before' (duet met Julio Iglesias).

Een soloprogramma sfeervol gearrangeerd, waarbij Erik zichzelf begeleid op piano en gitaar. Het decor bestaat uit schilderijen die Neimeijer speciaal voor deze voorstelling zal maken. Elk lied dat in de voorstelling gezongen wordt, krijgt een eigen schilderij. Zijn schilderijen staan bekend om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Neimeijer poseerde in een vooraanstaande galerieën in Manhattan - New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

Neimeijer: „Ik kan er vaak niet bij hoe een liedjesschrijver zo’n mooi nummer kan verzinnen. Dat is mijn uitgangspunt. Het leven van Willie Nelson intrigeert mij reeds vele jaren, dus input genoeg.”

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 maart 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 19,00