Ernest Beuving e.a. - So Long Cohen

8 oktober, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem generaties in de ban wist te houden. Wie was deze charmante romanticus? In ‘So long Cohen’ zoeken zanger, gitarist, verteller en cabaretier Ernest Beuving samen met zijn band naar antwoorden. De zoektocht voert hen langs Cohens vele prach...

Lees meer

Eind 2016 overleed Leonard Cohen, die met zijn donkere stem generaties in de ban wist te houden. Wie was deze charmante romanticus?

In ‘So long Cohen’ zoeken zanger, gitarist, verteller en cabaretier Ernest Beuving samen met zijn band naar antwoorden. De zoektocht voert hen langs Cohens vele prachtige poëtische liedjes, die meestal gezongen worden in de sfeer van het origineel en soms in vrije muzikale vertolkingen. Daarnaast laat Beuving op cabareteske wijze middels zijn imitaties diverse tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken, van Maarten van Rossum tot Bob Dylan.

‘So long Cohen’ wordt een heerlijke avond vol muziek, poëzie, humor en ontroering in een oprechte ontdekkingsreis naar de ziel van Cohen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 18,00