Erwin de Vries

30 oktober, MFC Gaveborg in OOSTWOLD (LEEK)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; Groningstalig. Erwin de Vries komt naar Oostwold! Op zondag 30 oktober komt de bekende Groningse zanger en kersverse winnaar van de K. Ter Laanprijs 2021 ons vermaken met zijn Groningse liedjes. Het optreden bevat tal van nieuwe nummers van o.a. het nieuwe album "Antwoord" dat ...

Lees meer

Singer-songwriter; Groningstalig.

Erwin de Vries komt naar Oostwold! Op zondag 30 oktober komt de bekende Groningse zanger en kersverse winnaar van de K. Ter Laanprijs 2021 ons vermaken met zijn Groningse liedjes.

Het optreden bevat tal van nieuwe nummers van o.a. het nieuwe album "Antwoord" dat in coronatijd werd uitgebracht. Het album kreeg lovende kritieken van o.a. Lust for Life Magazine waarin Erwin de Vries één van de beste singer-songwriters wordt genoemd.

Maar ook speelt hij zijn bekende werk van een carrière waarin hij al meer dan 30 jaar acteert. Songs in het Gronings dat bol staat van energie, vervoering, humor, beschouwing, maar bovenal mooie, en goede liedjes.

De stijl van Erwin de Vries omvat zowel de melancholiek van Ede Staal als de kolder van Pé & Rinus. Dus houd je van goede teksten in Grunneger toal, dan is er voor jou geen leukere manier om je zondagmiddag te besteden. Je bent van harte welkom in Oostwold!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 30 oktober 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00

Voorverkoop: Online: https://www.oostwold.com, voorverkoop €10,- Aan de deur €12,50.

Waar is het?

MFC Gaveborg
De Boomgaard 1
9828 RC OOSTWOLD (LEEK)
06 21566774
www.gaveborg.nl
info@gaveborg.nl

€ 12,50