Erwin Java's Travelparty ft. Sean Webster

1 oktober, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Poppodium concert door een uitstekende gitarist met een stel puike begeleiders Blues op zijn best. Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van o.a. White Honey, Herman Brood’s Wild Romance en 25 jaar lang van Cuby & the Blizzards. Na het overlijden van...

Lees meer

Poppodium concert door een uitstekende gitarist met een stel puike begeleiders

Blues op zijn best.
Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van o.a. White Honey, Herman Brood’s Wild Romance en 25 jaar lang van Cuby & the Blizzards. Na het overlijden van zanger Harry ‘Cuby’ Muskee (2011) was hij in 2012 mede-oprichter van King Of The World, dat (inter)nationaal furore maakte en vier goed ontvangen platen uitbracht. Vanwege andere uitdagingen verliet Java deze band in 2018.

In december 2017 bracht hij zijn allereerste soloalbum ‘Keepin’ It Real’ uit, met daarop Java’s visie op tien klassiekers uit de blues historie. Naast het touren met zijn eigen band is Java vanaf 2015 vaste kracht in de theaterprojecten van bluespromotor èn voetbalanalist Johan Derksen. Vanwege de corona lockdown (maart 2020) ging er een streep door zeker 35 shows, waaronder de reünie met The Blizzards (met Waylon als gastvocalist) op het Holland International Blues Festival in Grolloo. Na de versoepelingen van 1 juli startte Java zijn ‘After Lockdown Travel Party’ waarmee hij in de zomermaanden in diverse bezettingen 20x kriskras door Nederland optrad voor uitverkochte zalen met publiek op 1,5 meter. Uit dit project is ‘Erwin Java’s Travel Party’ ontstaan. Een van de bezettingen was met de uit Sheffield (UK) afkomstige zanger/gitarist Sean Webster (1976) . Hij staat Java’s Travel Party bij in zowel stukken van ‘Keepin ’it Real’ als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre. Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem en heeft een patent op melodieus, bluesy gitaarspel. De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op ‘Keepin’ it Real’ hebben begeleid. Kortom: een bijzondere avond vol blues van hoge kwaliteit!

Zaal open 20:00 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 21:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 17,50