Erwin Nyhoff en band - Elvis The Music - The King

8 januari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ode aan Elvis Presley; rock-‘n-roll. De première van Elvis the music - the king Zanger/gitarist Erwin Nyhoff en een tienkoppige superband met blazers en backing vocals presenteren een wervelende, muzikale show rondom de songs van de grootste die er was: Elvis Presley! The King, Elvis Presley is é...

Lees meer

Ode aan Elvis Presley; rock-‘n-roll.

De première van Elvis the music - the king

Zanger/gitarist Erwin Nyhoff en een tienkoppige superband met blazers en backing vocals presenteren een wervelende, muzikale show rondom de songs van de grootste die er was: Elvis Presley!

The King, Elvis Presley is één van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Hij nam meer dan 700 songs op, wie kent ze niet? Always on my mind, Are you lonesome tonight, Hounddog, Heartbreak hotel, Jailhouse rock, Love me tender, Blue suede shoes, Suspicious minds, In the ghetto en Don’t be cruel.

Hij was de eerste die massahysterie tijdens concerten wist te ontketenen. Hij blonk uit in diverse stijlen. Na zijn dood werd hij nog steeds in levende lijve gesignaleerd. Allemaal tekenen van zijn gigantische muzikale invloed.

Geniet van de grootste hits in the spirit of Elvis in deze unieke, spetterende liveshow. Erwin Nyhoff kruipt op overtuigende wijze in de rol van The King. Als artiest is hij zelf meer dan hot, zo speelt hij in de bluesshow van Johan Derksen en vertolkte hij de hoofdrol in de musical over blueslegende Harry Muskee.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 8 januari 2023 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 29,50