ETALAGE

5 juni t/m 28 augustus, Obe, podium voor literatuur, kunst en taal in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In de grootste Leeuwarder etalage etaleren jonge Friese makers deze zomer hun werk tijdens de interactieve, steeds veranderende expositie ETALAGE. In de grootste etalage van Leeuwarden etaleren jonge Friese makers deze zomer vanaf 5 juni tot en met 28 augustus hun werk tijdens de interactieve, stee...

Lees meer

In de grootste Leeuwarder etalage etaleren jonge Friese makers deze zomer hun werk tijdens de interactieve, steeds veranderende expositie ETALAGE.

In de grootste etalage van Leeuwarden etaleren jonge Friese makers deze zomer vanaf 5 juni tot en met 28 augustus hun werk tijdens de interactieve, steeds veranderende expositie ETALAGE. Drie maanden lang maken Marc Henri Queré, Nick Veenstra en Marleen Stoelwinder de dienst uit in Obe, het podium voor literatuur, kunst en taal. Ze zetten daarbij niet alleen hun eigen werk, maar ook zichzelf in de etalage, en nodigen hierbij andere makers uit.

ETALAGE
Wat betekent Fryslân en ‘het Friese’ voor de jonge maker? Wat doet het landschap, wat halen ze uit de geschiedenis en hoe maken ze daar een geheel van? In ETALAGE maken de Friese kunstenaars werk waarmee ze die betekenis, hun kijkwijze en opvattingen tot uitdrukking brengen. ETALAGE is een steeds veranderende expo, makerspace en shop en is gratis toegankelijk. Met activiteiten variërend van concerten met Friese muziek en het ontdekken van verhalen over Leeuwarden tot podcasts over Keti Koti en een boekpresentatie staat Obe de komende maanden in het teken van Fryslân en jonge Friese makers.

Zodra de mogelijkheid zich aandient, nodigen de jonge makers en Tresoar je van harte uit ETALAGE te bezoeken! Houd de website en socialmediakanalen van Tresoar in de gaten voor de laatste update.

De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er kunnen maximaal 10 bezoekers tegelijk de tentoonstelling/shop bezoeken en verder gelden de algemene RIVM-maatregelen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 5 juni 2021 t/m zaterdag 28 augustus 2021

zondag : 11:00-17:00
donderdag : 11:00-17:00
vrijdag : 11:00-17:00
zaterdag : 11:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Obe, podium voor literatuur, kunst en taal
Heer Ivostraatje 1
8911 DP LEEUWARDEN
058-7890789
http://www.tresoar.nl/Pages/Default.aspx
info@Tresoar.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader