geannuleerd

Eva van Manen

25 september, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eva van Manen Za. 25-9-21 20:00 uur Kaarten € 25, - incl. 2 consumpties Cultureel Café De Amer, Amen 20 9446 PC Amen Zaterdagavond 25 september staat Eva van Manen (1989) op het podium van café De Amer te Amen. Een artiest, singer-songwriter en producer die zich met gemak tussen verschillende disci...

Lees meer

Eva van Manen
Za. 25-9-21 20:00 uur
Kaarten € 25, - incl. 2 consumpties
Cultureel Café De Amer, Amen 20 9446 PC Amen

Zaterdagavond 25 september staat Eva van Manen (1989) op het podium van café De Amer te Amen. Een artiest, singer-songwriter en producer die zich met gemak tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze laat zich inspireren door hiphop, soul, indie en jazz en is niet wars van een beetje rap, elektronica of gitaarpop. Deze spannende mix van muzikale genres brengt Van Manen samen in een heel herkenbare, eigen stijl: vloeibaar, sensueel en gevoelig.

Albums
Op haar eerste album ‘Politiek & Liefde’ uit 2018 onderzoekt Eva van Manen waar die twee thema’s elkaar raken. In haar teksten is haar persoonlijke invalshoek het uitgangspunt: het gesprek dat ze voert met zichzelf en met haar omgeving. Dit najaar komt ze met een nieuw album ‘De Diepte In’. Ze werkte samen met verschillende pop- en jazzmuzikanten en borduurt voort op wat de ‘stromende sensitiviteit’ van haar persoonlijke stijl genoemd zou kunnen noemen. Haar onlangs uitgebrachte single ‘Wie Weet Nou Alles’ is daar een mooi voorproefje van.

Multitalent
Eva van Manen was vijf jaar lang als theatercomponist verbonden aan theatercollectief ‘De Hollanders’. Ze werkte samen met o.a. Spinvis en Huub van der Lubbe; en als producer richtte ze samen met Josephine Zwaan rosetta.beats op, een school voor vrouwelijke en genderneutrale producenten. Afgelopen juni publiceerde ze haar eerste gedichtenbundel ‘Hoe Zijn We Hier Gekomen?’.

Reserveren
Eva van Manen speelt en zingt zaterdag 25 september om 20.00 uur.
Reserveren kan via het formulier op de website www.cafedeamer.nl

Coronamaatregelen
Café De Amer houdt zich aan de geldende coronamaatregelen. Hoe daar bij De Amer vorm aan wordt gegeven is op de website te lezen.

Lees minder

Data en tijden

za 25 september 2021 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl. twee consumpties.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader