Eva Waterbolk en Live At Olympus

24 juni, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

2 avontuurlijke bands op 1 avond: Eva Waterbolk en Live At Olympus. "WATERBOLK is het Nederlandstalige project van muzikante Eva Waterbolk. Eva speelde van 2015 tot 2018 solo en maakte prachtige, ietwat mistroostige liedjes waar mensen wel eens van moesten tranen. Na een omzwerving als stuiterende ...

Lees meer

2 avontuurlijke bands op 1 avond: Eva Waterbolk en Live At Olympus.

"WATERBOLK is het Nederlandstalige project van muzikante Eva Waterbolk. Eva speelde van 2015 tot 2018 solo en maakte prachtige, ietwat mistroostige liedjes waar mensen wel eens van moesten tranen. Na een omzwerving als stuiterende frontvrouw in de absurdistische indieband De Messen, combineert ze met WATERBOLK beide werelden. Ze doet dit samen met leden van Swinder en De Nozems. Haar eerste EP kwam op 22 februari 2020 uit met een albumrelease show in een meer dan uitverkochte VERA kelderbar, vlák voor de lockdown. Ze speelde op festivals als Grasnapolsky, Oerol, de Museumnacht en Noorderzon, en in verscheidene poppodia als EKKO en VERA."

Folk, folk-rock, indie-rock… Welk label je het ook geven wil, Live At Olympus is een ongepolijste afwisseling van energieke en intieme muziek die een sprankje - of misschien wel een flinke dosis geluk in je omhoog wil brengen. De sound van LAO kenmerkt zich vooral door de kern van 2 muzikanten en de instrumenten die ze bespelen: Dirk-Jan speelt op een zelfgebouwde elektroakoestische hollow-body telecaster gitaar en Tsveta op een bloedmooie Bulgaarse klassieke viool. Samen met hun vrienden van het conservatorium Chris en Joost op drums en bas nemen ze je graag mee in de werelden van hun songs. Naast gepassioneerde musici laat de muziek van Live At Olympus zich kenmerken door kleurrijke harmonieën en pakkende melodieën. De energieke - soms metrisch afwijkende - maar lekkere grooves nodigen uit om alle beweging die ergens in je lijf verstopt zit de vrije loop te laten. Verhalende songs, emotionele songs, up-tempo songs, je komt ze allemaal tegen in het repertoire van Live At Olympus.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 juni 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 34,00