Examenconcert

8 oktober, Doopsgezinde Kerk in WORKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eindexamen Tweejarige Opleiding Koordirectie welke wordt gegeven door Muziekpraktijk Karel Kok. Programma met Klassieke Muziek door gemengd koor en Kamerorkest van Bogerman college in Sneek onder leiding van de examenkandidaten. De kandidaten hebben de Opleiding gevolgd in Workum. Deze gecertifice...

Lees meer

Eindexamen Tweejarige Opleiding Koordirectie welke wordt gegeven door Muziekpraktijk Karel Kok. Programma met Klassieke Muziek door gemengd koor en Kamerorkest van Bogerman college in Sneek onder leiding van de examenkandidaten.

De kandidaten hebben de Opleiding gevolgd in Workum. Deze gecertificeerde opleiding is onderdeel het traject van de Meerjarige Dirigenten Opleiding (MDO) van Muziekpraktijk Karel Kok en wordt vanaf begin september 2022 weer gegeven in Workum. Deze op de praktijk gerichte opleiding voor Koordirigenten is gebaseerd op de landelijke criteria en bestaat uit een Basisopleiding en de Tweejarige Opleiding Koordirectie.

Voor mensen met ambitie zijn de opleidingen een uitstekende mogelijkheid zich te ontwikkelen. Beginnende dirigenten kunnen de Basisopleiding volgen en daarna doorstromen naar de Tweejarige Opleiding, meer gevorderde dirigenten kunnen mogelijk direct starten in de Tweejarige Opleiding.

De theoretische basis wordt in de diverse vakken uitgebreid behandeld, deze lessen vinden gemiddeld tweewekelijks plaats op vrijdag, en de praktische onderdelen worden één keer per maand geoefend tijdens de repetities met een practicumkoor. Voor wie minder tijd heeft voor het volgen van de gehele opleiding zijn er bij Muziekpraktijk Karel Kok regelmatig workshops met wisselende onderwerpen. De docent heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van deze opleidingen en dirigeert zelf al jarenlang koren met orkestbegeleiding met heel divers repertoire.

Voor verdere informatie en aanmelden kan contact opgenomen worden met Muziekpraktijk Karel Kok, Centrum voor inspiratie en ontwikkeling, Grote Sloot 341,1751 LC Schagerbrug. Tel. 06-51661564, email karelkok@xs4all.nl. Info is ook te lezen op www.muziekpraktijkkarelkok.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Doopsgezinde Kerk
Noard 102
8711 AK WORKUM

gratis