Excursie naar gemaal De Waterwolf

17 augustus, Visserijmuseum in ZOUTKAMP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stap aan boord van de ZK 4 en leer meer over de visserij en het belang van goed waterbeheer, opg. zk4@visserijmuseum.com. In november 1920 werd De Waterwolf in gebruik genomen. Dit icoon aan het Reitdiep vervult een sleutelfunctie in de afvoer van overtollig water richting de Waddenzee. Dankzij het...

Lees meer

Stap aan boord van de ZK 4 en leer meer over de visserij en het belang van goed waterbeheer, opg. zk4@visserijmuseum.com.

In november 1920 werd De Waterwolf in gebruik genomen. Dit icoon aan het Reitdiep vervult een sleutelfunctie in de afvoer van overtollig water richting de Waddenzee. Dankzij het gemaal houden inwoners van Groningen nog altijd droge voeten.

Het middagvullende programma bestaat uit een bezoek aan het Visserijmuseum, een vaartocht over het Reitdiep van Zoutkamp naar Electra en vice versa (inclusief koffie/thee met koek) en een unieke rondleiding in gemaal De Waterwolf.

Gaat u mee op excursie? Stap aan boord van de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros en leer meer over de visserij en het belang van goed waterbeheer.

Benodigde gegevens bij opgave: datum, voor- en achternaam, mobiel nummer.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 17 augustus 2022 : 13:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

Visserijmuseum
Reitdiepskade 11
9974 PJ ZOUTKAMP
0595 401957