Expeditie Zuudbrouk

26 mei, VV Z.N.C. Zuidbroek in ZUIDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een leerzame fietstocht met (doe)opdrachten. Dat is in het kort Expeditie Zuudbrouk. \ Iedereen kan meedoen aan dit gratis evenement. Teams - maximaal 8 personen - kunnen zich reeds aanmelden. 's Avonds is de prijsuitreiking in Dorpscentrum De Broeckhof. Een groep enthousiaste Zuidbroeksters organi...

Lees meer

Een leerzame fietstocht met (doe)opdrachten. Dat is in het kort Expeditie Zuudbrouk. \

Iedereen kan meedoen aan dit gratis evenement. Teams - maximaal 8 personen - kunnen zich reeds aanmelden. 's Avonds is de prijsuitreiking in Dorpscentrum De Broeckhof. Een groep enthousiaste Zuidbroeksters organiseert deze dag.

Die wil zo dat de 'binding tussen en onder de inwoners wordt versterkt.' Ze hoopt 150 tot 180 deelnemers te mogen begroeten.

Opdrachtenboekjes
Deelnemers starten 's morgens tussen 9 en 10 uur bij de kantine van voetbalvereniging Zuidbroek. Daar krijgen de groepen de opdrachtenboekjes uitgedeeld. 's Middags tussen 4 en 5 uur kunnen deze worden ingeleverd bij Dorpscentrum De Broeckhof.

Presenteren
Verenigingen uit Zuidbroek kunnen zich deze dag presenteren aan het dorp en de deelnemers van Expeditie Zuudbrouk. Ze kunnen een opdracht bedenken voor de fietsers. De eerste clubs hebben zich al aangemeld.

(Her)ontdekken van Zuidbroek
De deelnemers bepalen zelf welke route ze nemen en wanneer de opdrachten worden uitgevoerd. Expeditie Zuudbrouk is ook het (her)ontdekken van de plaats Zuidbroek. De groepen krijgen ook vragen over het heden en verleden van het dorp.

Feestelijke prijsuitreiking
De feestelijke prijsuitreiking is 's avonds vanaf 19.00 uur in Dorpscentrum De Broekhof. Een jury - bestaande uit Jan Keizer, Everhardus ten Wolde en Gré Rijskamp - beoordeelt de inzendingen.

Aanmelden en/of informatie?
Stuur een e-mail naar expeditiezuudbrouk@gmail.com.

Lees minder

Data en tijden

do 26 mei 2022 : 9:00 - 10:00

Waar is het?

VV Z.N.C. Zuidbroek
Heiligelaan 55
9636 CL ZUIDBROEK