Explore the North: S10

19 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Voor het in eind 2019 uitgebrachte debuutalbum Snowsniper won ze Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison, in de categorie Alternative. Eind 2020 bracht ze haar twee...

Lees meer

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Voor het in eind 2019 uitgebrachte debuutalbum Snowsniper won ze Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison, in de categorie Alternative. Eind 2020 bracht ze haar tweede album Vlinders uit, een ‘album voor jonge mensen met littekens’. Ook dit album is genomineerd voor een Edison 2021.

S10’s sound kent belangrijke basiselementen van hiphop, maar vaak maakt ze meer gebruik van haar beladen zangstem dan dat ze rapt. De producties (veelal van vaste partner Sim Fane) kennen krachtige kicks in combinatie met duistere en psychedelische melodieën.

S10 slaat bruggen tussen jongerencultuur en andere kunstvormen, en werkt net zo makkelijk samen met hiphopartiesten als Sticks, Kraantje Pappie of Willem als met Wende Snijders. Over het optreden van S10 in De Waalse Kerk, Amsterdam schreef Het Parool: "Ze is oud en sereen en jong en wild tegelijk.” Voor 2021 staat (stond) ze geboekt voor grotere festivals als Lowlands, Best Kept Secret en WOO HAH!, maar eerst speelt ze twee keer in De Harmonie.


Explore the North
Deze voorstelling is een samenwerking met Explore the North. De ticketverkoop verloopt via explore-the-north.nl. Klik hier of op 'tickets' om tickets te bestellen.

Lees minder

Data en tijden

za 19 juni 2021 : vanaf 19:00
za 19 juni 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader