eXpoost

24 september, Diverse ateliers in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

eXpoost is een kunstroute langs 8 expositieruimtes in de oostelijke binnenstad van Groningen Kunstroute eXpoost vindt voor de zesde keer plaats Op zaterdag 24 september 2022 tussen 12 en 17 uur Dit jaar vindt voor alweer de zesde keer de Groninger kunstroute eXpoost plaats. De organisatoren van de...

Lees meer

eXpoost is een kunstroute langs 8 expositieruimtes in de oostelijke binnenstad van Groningen

Kunstroute eXpoost vindt voor de zesde keer plaats
Op zaterdag 24 september 2022 tussen 12 en 17 uur

Dit jaar vindt voor alweer de zesde keer de Groninger kunstroute eXpoost plaats. De organisatoren van deze jaarlijkse kunstroute in de binnenstad-oost van Groningen zijn er dit keer in geslaagd om een voor een breed publiek aantrekkelijke wandeling langs 8 expositieruimtes uit te zetten.

De diversiteit in aard en oriëntatie van de kunstlocaties zorgt voor een mooi gevarieerd palet aan kunstuitingen: projecten, performance, schilderijen, tekeningen, grafiek, glaskunst, keramiek en sculpturen. Op 24 september zijn de deelnemers herkenbaar aan een vlag met een groene X.

Naast de vaste kern Atelier SiO2 (Oudeweg 20), galerie with tsjalling (Kostersgang 26a), Galleria Unexpected (Schuitendiep 47), Kunstlievend Genootschap Pictura (Sint Walburgstraat 1), Kunstpunt (Trompsingel 27a) en Sign (Winschoterkade 10) nemen dit jaar ook Forum Groningen (Nieuwe Markt 1) en Studio Wilma Vissers (Sint Walburgstraat 24) deel aan eXpoost.

Bezoekers kunnen bij elke locatie starten. Daar liggen informatieve flyers met de kunstroute gereed. In het Forum kan men een rondleiding krijgen langs bijzondere kunstwerken in het gebouw. In de hal is verder een kleine overzichtstentoonstelling van de deelnemers te zien. Bij Kunstpunt is een workshop zeefdrukken met sjablonen. Wilma Vissers stelde een speciale tentoonstelling samen die alleen tijdens eXpoost te zien is.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis