Fabian Franciscus - Lekker gezellig

27 januari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian zijn derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens … maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!! Toch? Nou ...

Lees meer

Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian zijn derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens … maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!!

Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden.

Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn show ‘Vlafeest’ inmiddels of Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 12.15
CJP : € 8.50

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 12,15