Fable & Fantasy

17 juli t/m 18 juli, Rensenpark in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na een heftig jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer op pad en naar evenementen gaan. Zo ook naar hét Fantasy festival van het Noorden, Fable & Fantasy. Dit jaar vindt het festival plaats op 17 en 18 juli in het Rensenpark te Emmen. De organisatie van Fable & Fantasy was al jaren bekend met Fa...

Lees meer

Na een heftig jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer op pad en naar evenementen gaan. Zo ook naar hét Fantasy festival van het Noorden, Fable & Fantasy.

Dit jaar vindt het festival plaats op 17 en 18 juli in het Rensenpark te Emmen.

De organisatie van Fable & Fantasy was al jaren bekend met Fantasy festivals elders in het land, maar vond het hoog tijd dat er ook een festival in Emmen zou komen. In 2019 hadden zij de aftrap met de eerste editie, tevens in het Rensenpark. Het was een fantastische beleving voor jong en oud en ze kregen veel enthousiaste reacties.

Helaas kon de tweede editie door de corona maatregelen geen doorgang vinden, daarom werd er vorig jaar gekozen voor een online editie. Des te blijer was de organisatie toen ze groen licht kregen van de gemeente om het dit jaar weer live te mogen organiseren!

Wat een Fantasy festival eigenlijk is? Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal. Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug kunt gaan naar de middeleeuwen, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk.

Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom! Deze twee dagen zijn er diverse leuke kraampjes te vinden op onze fair. Van middeleeuwse kleding tot prachtige edelstenen. Van mooie hoeden tot vonkelende tiara’s en eigengemaakte sieraden. Van schapenvachten tot boardgames, maar ook heerlijke mede wijn. Naast alle kraampjes kan je genieten van een divers muzikaal aanbod, van toffe bands tot heerlijk ontspannen harp muziek en middeleeuwse klanken.

Het Rensenpark is al een sfeervolle locatie op zich, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen. Kom langs bij het basiskamp van Jurassic Outbreak, waar je van alles tegenkomt uit de Jurassic Park films. Houd een zeepaardjes race bij de Royal Seahorse Riders of leer boogschieten zoals ze dat in de middeleeuwen deden. Wil je niet al te actief bezig zijn, geniet dan van alles en iedereen om je heen onder het genot van een heerlijk hapje of drankje van onze Medievel catering.

Kortom, er is op 17 en 18 juli genoeg te beleven tijdens Fable & Fantasy 2021. Dit is slechts een greep uit het totale programma dat wekelijks wordt aangevuld. Wil je op de hoogte blijven, volg Fable & Fantasy dan via facebook of instagram, of houd de site www.fableandfantasy.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Zorg dat jij je ticket op tijd binnen hebt, ivm het beperkt aantal tickets dat dit jaar beschikbaar is.

Koop je nu je ticket online, dan kan je nog profiteren van de voorverkoop actie. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 juli 2021 : 10:00 - 23:00
zo 18 juli 2021 : 11:00 - 19:00

Toelichting: entree in tijdsvakken, zie voor meer info bij tickets op de website

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.50
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Toelichting: prijzen zijn vanaf prijzen, zie meer info www.fableandfantasy.nl.

Voorverkoop: https://iticket.itass.nl/fable-fantasy www.fableandfantasy.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader