Fable & Fantasy

18 juni t/m 19 juni, Rensenpark in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fable & Fantasy: het fantasy festival van het Noorden! Wat een Fantasy festival eigenlijk is? Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één ko...

Lees meer

Fable & Fantasy: het fantasy festival van het Noorden!

Wat een Fantasy festival eigenlijk is?

Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal.

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug kunt gaan naar de middeleeuwen, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk. Voor oud en jong is er van alles te doen, zien en te beleven!

Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom! Deze twee dagen zijn er diverse leuke kraampjes te vinden op onze fair. Van middeleeuwse kleding tot prachtige edelstenen. Van mooie hoeden tot vonkelende tiara’s en eigengemaakte sieraden.

Van schapenvachten tot boardgames, maar ook heerlijke mede wijn. Naast alle kraampjes kan je genieten van een divers muzikaal aanbod, van toffe bands tot heerlijk ontspannen harp muziek en middeleeuwse klanken.

Het Rensenpark is al een sfeervolle locatie op zich, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen. Kom langs bij het basiskamp van Jurassic Outbreak, waar je van alles tegenkomt uit de Jurassic Park films. Houd een zeepaardjes race bij de Royal Seahorse Riders of leer boogschieten zoals ze dat in de middeleeuwen deden.

Wil je niet al te actief bezig zijn, geniet dan van alles en iedereen om je heen onder het genot van een heerlijk hapje of drankje van onze Medieval catering.

Kortom, er genoeg te beleven tijdens Fable & Fantasy!

Lees minder

Links

€ 15,00

Fable & Fantasy

18-19 juni, Rensenpark, Emmen

Data en tijden

za 18 juni 2022 : 10:00 - 21:00
zo 19 juni 2022 : 11:00 - 19:00

Waar is het?

Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 15,00

Klantenservice

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@eventree.nl