Fanfare Joost Wiersma & Elske DeWall

13 november, De Ikker in BURGUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eindelijk! Na bijna twee jaar geen concert van Fanfare Joost Wiersma te hebben gehad, mogen we dit jaar eindelijk weer van start. Mogen we op 13 november 2021 weer samen met u genieten van het feit dat we samen mogen komen voor een concert. Dit jaar zal het herfstconcert van Fanfare Joost Wiersma ge...

Lees meer

Eindelijk! Na bijna twee jaar geen concert van Fanfare Joost Wiersma te hebben gehad, mogen we dit jaar eindelijk weer van start. Mogen we op 13 november 2021 weer samen met u genieten van het feit dat we samen mogen komen voor een concert. Dit jaar zal het herfstconcert van Fanfare Joost Wiersma gehouden worden met niemand minder dan Elske DeWall. Het zal plaats vinden in ‘De Ikker’ te Burgum.

Elske DeWall is een Friese singer-songwriter, opgegroeid in Veenwouden. Haar handelsmerk is soulvolle nummers, waarbij er duidelijke invloeden zijn uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een echte muzikante, die begon met muziek maken op de piano om vervolgens de saxofoon te gaan spelen. Later pakte ze de gitaar op om te ontdekken dat ze ook nog een erg goeie zangeres is. In 2019 heeft Elske een nieuwe stap gezet en liedjes geschreven met onder andere Alain Clark, Edwin Evers en Marcel Visser. Eind januari 2020 is haar eerste zelfgeschreven Nederlandse single uitgekomen.

Fanfare Joost Wiersma is een fanfare uit Jistrum, bestaande uit drie orkesten. Het herfstconcert is het jaarlijkse concert van het A-orkest van de vereniging. Het A-orkest komt uit in de eerste divisie en bestaat uit enthousiaste leden uit het noorden van het land. De fanfare is op dit moment in volle voorbereiding op het concert, waarbij vooruit wordt gekeken naar het Wereld Muziek Concours (WMC) van 2022. Tijdens dit WMC zal Joost Wiersma meedoen in de concertdivisie. Tijdens het concert zal de vereniging erg variërende muziek spelen. We gaan van “The Way It Is” naar “I Shall Love But Thee”, om zoveel mogelijk verschillende muziek te laten horen.

Het zal een avond gaan worden waarbij u kunt genieten van een gevarieerd programma, dus bestel snel uw kaarten! De kaarten kunnen besteld worden tot vrijdagavond 12 november 21:00u via de website: www.joostwiersma.nl. Ook kunt u hier meer informatie vinden over de verplichte CoronaCheck.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 november 2021 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: www.joostwiersma.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Ikker
Bulthuissingel 7
9251 BS BURGUM

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader