FATA BOOM

20 mei, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na in 2019 de bovenzaal van Simplon helemaal te hebben uitverkocht én uitgeleefd is FATA BOOM terug om er nog een paar scheppen bovenop te doen! Deze Amsterdamse act bestaande uit een gemaskerde zangeres, een genderneutrale rapper en een muzikale duizendpoot overweldigt menig publiek met scherpe tek...

Lees meer

Na in 2019 de bovenzaal van Simplon helemaal te hebben uitverkocht én uitgeleefd is FATA BOOM terug om er nog een paar scheppen bovenop te doen! Deze Amsterdamse act bestaande uit een gemaskerde zangeres, een genderneutrale rapper en een muzikale duizendpoot overweldigt menig publiek met scherpe teksten en een hoog niveau aan muzikaliteit.

De één reageert geschokt, de ander staat in een split second mee te bouncen op de brutale raps en sloopkogelbeats van deze extravagante groep wiens stage presence doet denken aan Die Antwoord.

In oktober 2018 kwam hun debuutalbum ‘Constricted’ uit met hits als ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ en ‘Fäsjøn’. Hun bijbehorende tour bracht ze naar onder andere Paaspop, Down The Rabbit Hole, Paradiso, Amsterdam Dance Event én Simplon. Vanaf elke stage wisten ze met hun trippy electro hiphop het publiek omver te blazen. Nu staat er een gloednieuwe show en set klaar voor 2022, die nóg intenser wordt dan de vorige. Maak je klaar voor FATA BOOM, een muzikale headshot met de intensiteit van een stoeptegel door je voorruit.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 mei 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.50 € 10.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 10,50