Fay lovsky en Laurens Joensen

11 juni, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is een bijzondere combinatie: Fay Lovsky met haar Americana en speelgoedmuziek invloeden, Laurens met zijn klassieke gitaar en bluegrass-muziek. Fay Lovsky en Laurens Joensen kwamen elkaar zo'n ooit tegen in het Amsterdamse Comedycafé Toomler. Ze speelden elk wat eigen liedjes, werden elkaars ...

Lees meer

Het is een bijzondere combinatie: Fay Lovsky met haar Americana en speelgoedmuziek invloeden, Laurens met zijn klassieke gitaar en bluegrass-muziek.

Fay Lovsky en Laurens Joensen kwamen elkaar zo'n ooit tegen in het Amsterdamse Comedycafé Toomler. Ze speelden elk wat eigen liedjes, werden elkaars fan en besloten samen te gaan optreden. Fay Lovsky had al aardig wat muzikale kilometers gemaakt sinds 1982. Zij zingt en bespeelt diverse instrumenten, waaronder de zingende zaag en de theremin; een elektronisch muziekinstrument dat bespeeld wordt door de afstand tussen de handen en twee antennes te variëren. Fay Lovsky heeft vele albums uitgebracht, prijzen gewonnen en aan veel uiteenlopende projecten en voorstellingen meegewerkt. Laurens Joensen won in december 2001 de publieksprijs op het Cameretten-festival. Hij is gitarist, componist en singer-songwriter. Joensen zingt niet alleen in het Nederlands maar ook in het Faröers, de taal van zijn vader. Zijn moeder komt uit Zeeuws-Vlaanderen, zijn vader uit de Faröer eilanden, een groep eilanden onder IJsland. Hij is actief als soloartiest, producer en gitarist van oa. Yentl en de Boer en maakt muziek voor vele muziektheaterprojecten.
Samen spelen Laurens en Fay ook in de progressieve bluegrassband Steam Power.

Het is een bijzondere combinatie: Fay met haar Americana en speelgoedmuziek invloeden, Laurens met zijn wonderlijke en humoristische Nederlandstalige teksten, klassieke gitaar en bluegrass-muziek. Maar alle stijlen passen goed bij elkaar: de zingende zaag gaat goed samen met een flattopgitaar, de theremin met de banjo, en hun stemmen mengen prachtig.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 19:30 - 20:30
za 11 juni 2022 : 15:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Toelichting: incl. eten.

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 34,00