Femmes Vocales

25 juni, Witte Kerk in HEMRIK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 25 juni een zomeravondconcert in de Witte Kerk in Hemrik. Het koor ziet ernaar uit om in dit eerste concert sinds lange tijd weer een grote diversiteit aan repertoire te laten horen. Ze brengen werken van Thomas Morely (renaissance) en ...

Lees meer

Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 25 juni een zomeravondconcert in de Witte Kerk in Hemrik.

Het koor ziet ernaar uit om in dit eerste concert sinds lange tijd weer een grote diversiteit aan repertoire te laten horen. Ze brengen werken van Thomas Morely (renaissance) en Edvard Grieg (romantiek), maar ook sfeervolle hedendaagse composities van onder andere John Rutter en Dan Forrest. Religieuze en wereldlijke muziek wisselen elkaar af. Natuurlijk ontbreken op deze zomeravond de vrolijke noten niet, zoals onder anderen een koorgrapje van Mozart.

Het koor staat al sinds de oprichting van 'De Femmes' onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken. Professioneel begeleider Fedde Tuinstra zorgt met zijn prachtige pianospel voor de begeleiding.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : € 5.00 (t/m 17 jaar)

Waar is het?

Witte Kerk
Binnenwei 22
8409 JH HEMRIK