Femmes Vocales

18 december, Witte Kerk in HEMRIK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrouwenkoor Femmes Vocales brengt naast klassieke werken veel prachtige composities van hedendaagse componisten. Kaarten reserveren via: femmesvocales.reservering@gmail.com. Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft een kerstconcert waarin het een grote diversiteit aan kerstrepertoire laat h...

Lees meer

Vrouwenkoor Femmes Vocales brengt naast klassieke werken veel prachtige composities van hedendaagse componisten. Kaarten reserveren via: femmesvocales.reservering@gmail.com.

Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft een kerstconcert waarin het een grote diversiteit aan kerstrepertoire laat horen. Naast klassieke werken brengt het koor veel prachtige composities van hedendaagse componisten. Een grote verscheidenheid aan sferen komen in dit concert voorbij. Natuurlijk ontbreken ook niet de bekende liederen die bij iedereen onmiddellijk een warm kerstgevoel oproepen zoals Away in a manger, Joy to the world én Silent night.

Het koor staat onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken. Pianist Geralda de Vries zorgt met haar subtiele spel voor de begeleiding. Kaarten zijn te reserveren via: femmesvocales.reservering@gmail.com

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor meer informatie over het koor, zie: www.arsmusica.nu en kies onder Lessen voor ‘koor’.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 december 2022 : 15:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : € 5.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Witte Kerk
Binnenwei 22
8409 JH HEMRIK