geannuleerd

Ferlet

15 mei, Interieurcafé Pilat & Pilat in TWIJZEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ferlet betekent behoefte en verlangen. Verlangen naar datgene wat wij in de afgelopen coronatijd zo gemist hebben: aanraking, verbinding, warmte, troost. Maar ook ‘ferlet’ aan werk, cultuur, reizen. We willen zo graag weer terug naar het vertrouwde ‘normaal’. De liedjes in Jannekes programma gaan al...

Lees meer

Ferlet betekent behoefte en verlangen. Verlangen naar datgene wat wij in de afgelopen coronatijd zo gemist hebben: aanraking, verbinding, warmte, troost. Maar ook ‘ferlet’ aan werk, cultuur, reizen. We willen zo graag weer terug naar het vertrouwde ‘normaal’. De liedjes in Jannekes programma gaan allemaal over dit thema: hoop en verlangen. Met nieuw materiaal en bestaande nummers in een Friese vertaling.
Janneke Warringa is bij uitstek een vertolker van het chanson en het kleinkunstlied. Ze voelt zich zeer verbonden met de muziek van bijvoorbeeld Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook met het repertoire van Stef Bos, Eva Cassidy, De Dijk, Randy Newman. Janneke werkt sinds kort nauw samen met de bekende pianist Peter van der Zwaag, muzikaal begeleider van onder meer Willeke Alberti, Jenny Arean, Robert Long en Liesbeth List. Verder wordt Janneke omringd en muzikaal ondersteund door zangeres Elske Fekkes en celliste Andrea Meijer.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.50 € 19.50

Voorverkoop: Dropshop Liquorice Kerkstraat Buitenpost / 0511 541444.

Waar is het?

Interieurcafé Pilat & Pilat
Tsjerkebuorren 40
9286 GC TWIJZEL
0511 543981
www.interieurcafe.nl
info@pilatinterieurs.nl

€ 19,50