Fernando Lameirinhas - Melody Man

27 november, Podium Gorter in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fernando Lameirinhas, begenadigd componist en tekstschrijver, en als meeslepend zanger en gitarist een van de iconen van wereldmuziek in Nederland. Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas afscheid met het theaterconcert Melody Man. De ...

Lees meer

Fernando Lameirinhas, begenadigd componist en tekstschrijver, en als meeslepend zanger en gitarist een van de iconen van wereldmuziek in Nederland.

Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas afscheid met het theaterconcert Melody Man. De muziek van Fernando is rijk en rijp: in zijn leven heeft hij zich uiteenlopende genres eigen gemaakt en met talloze coryfeeën gespeeld. Melodie is de rode draad in zijn liedjes. Fernando: ‘Als ik een tekst schrijf, dan hoor ik daar direct twee of drie melodieën bij. Waar anderen foto’s maken om herinneringen te verzamelen, creëer ik melodieën. Elk liedje in mijn carrière roept een gebeurtenis uit mijn leven op.’ Pianist Juan Pablo Dobal, gitarist Daniel Moraes en/of Udo Demandt op percussie en drums begeleiden hem. Nog eenmaal speelt Fernando fado op zijn manier, mét hart en ziel.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00

Voorverkoop: www.podiumgorter.nl.

Waar is het?

Podium Gorter
Raadhuisstraat 27
8561 BH BALK
www.podiumgorter.nl

€ 15,00