Festival Het Avontuur

20 oktober t/m 23 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eerste editie jeugdtheaterfestival Het Avontuur in De Harmonie De Harmonie presenteert in het laatste weekend van de herfstvakantie een nieuw jeugdfestival: Het Avontuur. Een festival met beeldende theatervoorstellingen, installaties en activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het Avontuur vi...

Lees meer

Eerste editie jeugdtheaterfestival Het Avontuur in De Harmonie

De Harmonie presenteert in het laatste weekend van de herfstvakantie een nieuw jeugdfestival: Het Avontuur. Een festival met beeldende theatervoorstellingen, installaties en activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het Avontuur vindt plaats van 20 t/m 23 oktober. Met onder andere Pareidolia van het Chileense gezelschap van La Llave Maestra (5+) en de nieuwe familievoorstelling Een leuk avondje uit van Theater Artemis. Tickets kosten vijf euro of 7,50 per voorstelling en zijn te koop via Harmonie.nl. Festival Het Avontuur wordt mede mogelijk gemaakt door Accent en De Vrienden van De Harmonie.

Drie dagen lang wordt De Harmonie omgetoverd tot een wereld vol verhalen met dans, theater, muziek en kunst. Een festival voor nieuwsgierige kinderen met een flinke dosis fantasie. Ook voor de jongste kinderen en hun ouders is er programma: BB van Wonderland Collectief is voor mensen vanaf 0,5 jaar. Met Hotel Hierwaardaar van De Dansers en Wakkerland van Theater Sonnevanck komen de oudere kinderen aan bod.

Naast theatervoorstellingen is er een uitgebreid foyerprogramma met de theatrale installatie De Tussentijdcapsule en kunstenaar Machiel Braaksma. Kortom, mis dit avontuur niet! Het volledige programma en tickets vind je op Harmonie.nl.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 7.50
Kinderen : € 7.50 (t/m 12 jaar)

Toelichting: tickets kosten € 5,00 of € 7,50 per voorstelling..

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 7,50