Festival Overmorgen: Fabian Claes Jansen - #1: Gemma

30 september t/m 2 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

#1: Gemma is een urgente muzikale solovoorstelling naar een ontroerend en verlichtend verhaal over de zoektocht naar genderidentiteit en (zelf)acceptatie. In deze voorstelling leren we Gert kennen, in zijn zoektocht ook Gemma te kunnen zijn. Gemma verdient een plek in de wereld, maar hoe en in welk...

Lees meer

#1: Gemma is een urgente muzikale solovoorstelling naar een ontroerend en verlichtend verhaal over de zoektocht naar genderidentiteit en (zelf)acceptatie.

In deze voorstelling leren we Gert kennen, in zijn zoektocht ook Gemma te kunnen zijn. Gemma verdient een plek in de wereld, maar hoe en in welke vorm?

Met ingetogen spel van Fabian Claes Jansen, een rauw poëtisch verhaal, een bijzonder decor van o.a. Dymph de Gooijer en een nieuwe compositie voor piano en althoorn van en live gespeeld door de jonge topcomponiste Sarah Neutkens.

Achtergrond
Acteur en regisseur Fabian Claes Jansen* en Fabuch Social Cinema** maken Gemma - een trilogie, in samenwerking met Stadsschouwburg De Harmonie en het DeLaMar Theater.

Het eerste deel van de trilogie, de monoloog #1: Gemma, gaat in september 2022 in première op het rondreizende Friese theaterfestival Overmorgen. Klik hier voor meer informatie over dit festival.

* Acteur en regisseur Fabian Claes Jansen identificeert zich als non-binair, bigender. Diens pronouns zijn hij/hem/zijn en die/hen/diens.
** Bij het maken van deze trilogie werken wij samen met verschillende trans personen en non-binaire personen die ook op de payroll staan.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : 20:30 - 22:00
za 1 oktober 2022 : 20:30 - 22:00
zo 2 oktober 2022 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 15,00