Festival Terug naar het begin

20 mei t/m 22 mei, Diverse locaties in GEMEENTE EEMSDELTA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ga op ontdekkingstocht door het Groninger wierdenlandschap en beleef muziek, kunst en theater in eeuwenoude kerken en op andere bijzondere plekken, zie terugnaarhetbegin.nl. Van ver zie je ze al. Hoog op de Groninger wierden wijzen de torens je de weg van de ene voorstelling naar de andere. Want ve...

Lees meer

Ga op ontdekkingstocht door het Groninger wierdenlandschap en beleef muziek, kunst en theater in eeuwenoude kerken en op andere bijzondere plekken, zie terugnaarhetbegin.nl.

Van ver zie je ze al. Hoog op de Groninger wierden wijzen de torens je de weg van de ene voorstelling naar de andere. Want verborgen in de eeuwenoude kerken gebeuren er mooie dingen: van betoverende muziek en ontwapende verhalen tot spannende kunstprojecten!

Met een plattegrond in de hand, fiets je langs kronkelende weggetjes en oude zeedijken. Onderweg ontmoet je landelijke artiesten, gastvrije dorpsbewoners en beleef je verrassende expedities en nieuwe producties op unieke locaties!

TNHB geeft je een nieuwe kijk op de omgeving van de gemeente Eemsdelta: voor nieuwsgierige bezoekers én voor wie er al jaren woont. Klaar om je te laten verwonderen?

Prijzen:

Openingskaart (vrijdagavond) - € 15,- : geeft toegang tot het openingsconcert van Michelle David & The True-Tones in de Nicolaïkerk op vrijdagavond, start om 20.00 uur.

Dagkaart (zaterdag of zondag) - € 29,-: geeft toegang tot alle optredens van het zaterdag- óf zondagprogramma.

Passe-Partout Normaal (zaterdag + zondag) - € 55,-: geeft toegang tot alle optredens van zowel het zaterdagprogramma als het zondagprogramma.

Passe-Partout Compleet (opening vrijdag + zaterdag + zondag) - € 70,-: geeft toegang tot het openingsconcert op vrijdagavond + alle optredens van zowel het zaterdagprogramma als het zondagprogramma.

Last Minute Tickets - € 10,-: tijdens het festival worden er ook Last Minute Tickets verkocht. Deze zijn verkrijgbaar aan de deur bij de desbetreffende voorstellingen die je wilt bezoeken. Mits er nog plek is kun je met deze kaart ‘last minute’ nog naar binnen!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 10:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.00

Waar is het?

Diverse locaties

9934 AN GEMEENTE EEMSDELTA