Festival Veenhuizen: Balkan Brothers

20 augustus, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een wervelwind van Balkanstijlen en klanken bij dit concert van de Balkan Brothers. De Balkan Brothers is een trio bestaande uit Bart de Kater op klarinet, basklarinet, gaida (doedelzak gemaakt van een geit) en kaval (een herdersfluit). Wilco Oomkes op accordeon. En Joris van Beek op viool, trompet...

Lees meer

Een wervelwind van Balkanstijlen en klanken bij dit concert van de Balkan Brothers.

De Balkan Brothers is een trio bestaande uit Bart de Kater op klarinet, basklarinet, gaida (doedelzak gemaakt van een geit) en kaval (een herdersfluit). Wilco Oomkes op accordeon. En Joris van Beek op viool, trompetviool (kruising tussen een viool en een trompet), gadulka (Bulgaarse vedel) en contrabas.

Dat zij gedrieën fervente Balkanmuziek-liefhebbers zijn, blijkt uit hun jarenlange gezamenlijke trips naar het Bulgaarse Plovdiv waar zij les kregen van muzikale grootmeesters. Een concert bijwonen van deze geweldige muzikanten is als het beleven van een wervelwind van Balkanstijlen en klanken. Stijlvol en energiek! Op zoek naar dat echte Balkangevoel? Hajdé!

Bart de Kater: Klarinet, Wilco Oomkes: Accordeon, Joris van Beek: viool

Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 12:00 - 12:45

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN