Festival Veenhuizen

20 augustus t/m 21 augustus, Centrum in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Uniek zomerfestival vol klassieke muziek: ontdek topmusici en laat je meevoeren langs de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen. Uniek zomerfestival Festival Veenhuizen is een uniek zomerfestival vol klassieke muziek en verwante genres: ontdek topmusici en laat je meevoer...

Lees meer

Uniek zomerfestival vol klassieke muziek: ontdek topmusici en laat je meevoeren langs de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen.

Uniek zomerfestival
Festival Veenhuizen is een uniek zomerfestival vol klassieke muziek en verwante genres: ontdek topmusici en laat je meevoeren langs de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen. Tegen het decor van historische gebouwen, statige lanen en wondermooie natuur verrijst zich een intiem festival met concerten, pop-up optredens, wandelingen en gezellige plekken voor een hapje en een drankje.

Een plek vol verhalen
Veenhuizen is een plek met veel verhalen. De voormalige Kolonie van Weldadigheid heeft een rijke geschiedenis en is zelfs genomineerd voor de Unesco Werelderfgoedlijst. Raak gevangen door de muziek in de straten, in een omgeving die meer dan anderhalve eeuw afgesloten was van de rest van de wereld. Bezoek optredens op historische locaties, maak een literair-muzikale wandeling of word verrast door een concert vanaf je terrasstoel. Festival Veenhuizen blaast de verhalen van het dorp nieuw leven in.

Ontdek meer op festivalveenhuizen.nl.

Prijzen verschillen per concert. Er zijn ook gratis activiteiten.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 augustus 2021 : 10:00 - 23:00
za 21 augustus 2021 : 10:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader