Festival Veenhuizen: Cora Burggraaf - The Music is Present

20 augustus, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een bijzondere uitwisseling van emoties in deze voorstelling van zangeres Cora Burggraaf en pianist Henry Kelder. Er staan twee stoelen. Op één ervan zit Cora. Henry Kelder zit achter de piano. Op de lege stoel mag jij gaan zitten, als je wilt tenminste. Cora zingt dan een paar liedjes speciaal voo...

Lees meer

Een bijzondere uitwisseling van emoties in deze voorstelling van zangeres Cora Burggraaf en pianist Henry Kelder.

Er staan twee stoelen. Op één ervan zit Cora. Henry Kelder zit achter de piano. Op de lege stoel mag jij gaan zitten, als je wilt tenminste. Cora zingt dan een paar liedjes speciaal voor jou. Een bijzondere uitwisseling van emoties zal de zaal vullen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon luisteren en toekijken hoe anderen worden toegezongen. Niks moet, alles mag. The Music is Present is geïnspireerd op The Artist is Present van Marina Abramovich. Met muziek van o.a Eisler, Poulenc, Weill en Mahler.

Cora Burggraaf (NL) zong over de hele wereld in grote operahuizen als de Royal Opera House (London), Bayerische Staatsoper (München) en De Nationale Opera (Amsterdam). Ze werkte met gerenommeerde orkesten en dirigenten. Yannick Nézet-Seguin bijvoorbeeld, met wie ze veel heeft gelachen. Cora gaf vele liedrecitals en kamermuziekconcerten met geweldige collega’s in zalen als de Wigmore Hall, het Concertgebouw in Amsterdam en De Frick Collection in New York. Een Nederlands icoon in het hart van Veenhuizen!

Zang: Cora Burggraaf, Piano: Henry Kelder

Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 19:00 - 19:45

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN

€ 20,00