Festival Veenhuizen: Ella van Poucke - Solo

20 augustus, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een prachtige solo van Ella van Poucke op cello. Als kind uit een muzikale familie begon Ella op haar tiende aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De jonge muzikale vonk werd een flink vuur en Ella vervolgde haar opleiding in Amsterdam en Duitsland. Meer kunde en ervaring deed ze op in mas...

Lees meer

Een prachtige solo van Ella van Poucke op cello.

Als kind uit een muzikale familie begon Ella op haar tiende aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De jonge muzikale vonk werd een flink vuur en Ella vervolgde haar opleiding in Amsterdam en Duitsland. Meer kunde en ervaring deed ze op in masterclasses van o.a Daniel Barenboim, Menahem Pressler, Anner Bijlsma en Mischa Maisky en via internationale concoursen en festivals. Een indrukwekkend CV dat Ella mede gevormd heeft tot de prachtige muzikant die ze is. Ella is een kracht op het podium waar je even bij wilt horen.

Cello: Ella van Poucke

Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 14:00 - 14:45

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN