Festival Veenhuizen: Ella van Poucke & Lucie Horsch - When Ella met Lucie

20 augustus, Grote Kerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Twee giganten uit de Nederlandse klassieke muziekscene komen samen voor een uniek ontmoetingsconcert in het hart van Veenhuizen. Celliste Ella van Poucke en blokfluitiste Lucie Horsch touren al jaren individueel de wereld over, maar stonden niet eerder samen op een podium. Vandaag is de Grote Kerk h...

Lees meer

Twee giganten uit de Nederlandse klassieke muziekscene komen samen voor een uniek ontmoetingsconcert in het hart van Veenhuizen. Celliste Ella van Poucke en blokfluitiste Lucie Horsch touren al jaren individueel de wereld over, maar stonden niet eerder samen op een podium. Vandaag is de Grote Kerk het decor van deze muzikale rendez-vous. Nu we toch Frans spreken: Carte blanche is wat we ze gaven. Solo, duo, snaren, toetsen, longen, vakvrouwschap, passie. Het zijn enkele van de ingrediënten voor de ‘keuze van de chefs’ die het publiek vanavond krijgt opgediend. Een ervaring waar je hopelijk nog vaak aan terug zal denken: Weet je nog toen, when Ella met Lucie?

Ella van Poucke: cello, Lucie Horsch: blokfluit, piano

Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 18:00 - 18:45

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Grote Kerk
Kerklaan 6
9341 AV VEENHUIZEN

€ 20,00