Festival Veenhuizen: Koloniekind

20 augustus, Bij de Buren in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Speciaal voor Festival Veenhuizen verzorgt Mariët Meester een lezing met rondleiding op de plek waar haar nieuwste boek Koloniekind zich afspeelt: de voormalige school met inpandige woning aan de Kerklaan. Dit gebouw (1826) stamt uit de beginjaren van de Maatschappij van Weldadigheid en was oorspron...

Lees meer

Speciaal voor Festival Veenhuizen verzorgt Mariët Meester een lezing met rondleiding op de plek waar haar nieuwste boek Koloniekind zich afspeelt: de voormalige school met inpandige woning aan de Kerklaan. Dit gebouw (1826) stamt uit de beginjaren van de Maatschappij van Weldadigheid en was oorspronkelijk een katholieke kerk. De schrijfster ontvangt haar bezoekers in een lokaal van de school waar haar vader ‘meester Meester’ was en neemt ze mee door het decor van haar jeugd, waaronder de geheimzinnige zolder met het houten kerkplafond en de woonkamer van haar ouderlijk huis. Gaandeweg leest ze passages uit Koloniekind voor en vertelt over de achtergrond van haar verhalen.

Verteller: Mariët Meester

Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 12:30 - 13:30
za 20 augustus 2022 : 15:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Bij de Buren
Kerklaan 12
9341 AV VEENHUIZEN

€ 15,00