FestiValderAa

30 juni t/m 3 juli, Festivalterrein aan de Heidesteeg in SCHIPBORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

FestiValderAa is jarig en pakt groots uit met niet drie maar met vier festivaldagen. Van 30 juni t/m 3 juli verandert het stroomdallandschap van de Drentsche Aa in een fantastisch theater- en muzieklandschap. Verrassende artiesten en voorstellingen op diverse locaties in en rondom het dorp Schipborg...

Lees meer

FestiValderAa is jarig en pakt groots uit met niet drie maar met vier festivaldagen. Van 30 juni t/m 3 juli verandert het stroomdallandschap van de Drentsche Aa in een fantastisch theater- en muzieklandschap. Verrassende artiesten en voorstellingen op diverse locaties in en rondom het dorp Schipborg. Theater voor grote en kleine mensen, cabaret, acrobatiek, beeldende kunst, straattheater, literatuur, dans, muziek en een uniek festivalterrein.

Muziek op FestiValderAa
Muziek in alle soorten en maten, maar altijd past het in het jasje van FestiValderAa. Elke avond een berg aan acts om helemaal uit je plaat te gaan. Van lokale talenten tot wereldsterren in opkomst. Van singer-songwriters, indiepop, folk, smartlap tot wereldmuziek.

Theater & Literatuur op FestiValderAa
Zowel het festivalterrein als de theaterlocaties liggen op prachtige plekken in het Stroomdallandschap Drentsche Aa. Het theater- en literatuurprogramma wisselt over de festivaldagen. Na groot succes is de fiets- en wandelroute weer terug van nooit weggeweest!

Voor jonge en oud
Naast de reguliere programmering is er op het festival nog genoeg te ontdekken. Voor de allerkleinsten is er een heuse Poppendokter (theatervoorstelling & workshop), knutselkeet en kan er worden gespeeld bij het programma van Staatsbosbeheer. Daarnaast zijn er kunstwerken en activiteiten rondom het thema mens & natuur die je stil doen laten staan bij je omgeving en hoe de mens zich daartoe verhoudt. Uiteraard kunnen natuurliefhebbers en wandelaars ook dit jaar weer deelnemen aan de Vroege Vogeltocht, Schemertocht en Dagdromerstocht.

Wil je meer weten over FestiValderAa? Kijk voor het volledige programma en de actuele ticketprijzen op www.festivalderaa.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

do 30 juni 2022 : 18:00 - 0:00
vr 1 juli 2022 : 16:00 - 1:00
za 2 juli 2022 : 13:00 - 1:00
zo 3 juli 2022 : 12:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 49.50
Kinderen : € 25.00 (t/m 11 jaar)

Toelichting: * genoemde prijs geldt voor een weekendbandje.

Waar is het?

Festivalterrein aan de Heidesteeg
Heidesteeg
9467 PL SCHIPBORG