uitverkocht

FestiValderAa: Mestmoeders

2 juli t/m 4 juli, Diverse locaties in DRENTSCHE AA GEBIED

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theater op een uitgestrekte akker over vier generaties boerinnen door Peergroup, onderdeel van FestiValderAa. De première van Mestmoeders is op 2 juli op het FestiValderAa. De voorstellingen van het FestiValderAa zijn reeds uitverkocht. Voor de voorstellingen die wij het weekend na het FestiValde...

Lees meer

Theater op een uitgestrekte akker over vier generaties boerinnen door Peergroup, onderdeel van FestiValderAa.

De première van Mestmoeders is op 2 juli op het FestiValderAa.

De voorstellingen van het FestiValderAa zijn reeds uitverkocht. Voor de voorstellingen die wij het weekend na het FestiValderAa (10 en 11 juli) zijn op dit moment de beschikbare kaarten ook verkocht, maar er komen misschien nog wat plekken vrij.

Als de vergunning het toestaat, mogen we misschien nog meer kaarten verkopen. Bovendien komt op 19 juni Mestmoeders - de film uit. Houd de website in de gaten!

Mestmoeders:
Wanneer een jongeopvolger verongelukt, staat zijn onverwacht voor een bedrijfs keuze. Door het overlijden van haar broer verschuiven de verhoudingen in het gezin, waar de boerin al generaties lang aan het roer staat. Er rust een zware taak op de schouders van de jongste. Zal ze het bedrijf van haar 'mestmoeders' voortzetten of moet ze begonnen het licht uit te doen?

Midden in een diepe persoonlijke crisis onderzoekt ze de kansen voor zichzelf en het familiebedrijf. Gelijktijdig groeit de band met haar 'mestmoeders' en ontstaat een nieuwe verstand tussen de vier generaties.

Mestmoeders is een theatervoorstelling over hoe een jongeboerin zich moet verhouden tot de toekomst: doorgaan op de bekende weg van kiezen voor duurzamere landbouw? Je niet storen aan klimaatverandering van stikstofdebatten of 'afbreken' wat je ouders hebben?

Mestmoeders speelt op de akker van boerenbedrijven tijdens het FestiValderAa in Zeegse (Dr.) en Karavaan Festival in Zuidschermer (NH). De voorstelling ong. 75 minuten.

Mestmoeders is een voorstelling van de makers van Maalkop.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 juli 2021 : vanaf 21:15
za 3 juli 2021 : vanaf 16:00
za 3 juli 2021 : vanaf 21:00
zo 4 juli 2021 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader