FestiValderAa versie 9.5

2 juli t/m 4 juli, Diverse locaties in DRENTSCHE AA GEBIED

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

FestiValderAa is een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen! Een plek waar publiek onbezorgd geniet van drie dagen theater en muziek in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap. Ook voor kinderen is het een grote stoere speeltuin. Dit maakt FestiValderAa een plek om met hart e...

Lees meer

FestiValderAa is een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen! Een plek waar publiek onbezorgd geniet van drie dagen theater en muziek in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap.

Ook voor kinderen is het een grote stoere speeltuin. Dit maakt FestiValderAa een plek om met hart en ziel te ontdekken.

Dit jaar is FestiValderAa een nog intiemere editie dan voorgaande jaren. Het wordt namelijk een kleinere editie. Helaas niet de grote massale optredens vol vreugdedansjes en oneindige borrels. Maar een meer ingetogen en bescheidener versie. FestiValderAa versie 9.5. Waarin alles wordt gedaan wat er mogelijk is, maar wel binnen de geldende maatregelen.

Ontdekken kan zeker nog steeds! Er zijn dit jaar theatrale fiets- en wandelroutes. Routes bestaande uit twee, drie of vier voorstellingen waarbij het publiek wordt geleid door een waanzinnige derAagids. Korte voorstellingen die zorgvuldig aan elkaar gekoppeld zijn en alle mogelijke manieren van theater laten zien. Een mooie combinatie van dans, theater, literatuur, muziek en performance. Binnen deze routes zijn ook bijzondere samenwerkingen gezocht, zoals onder andere met het Festival Zomerzinnen. Daarnaast zijn er vijf langere voorstellingen die afzonderlijk te bezoeken zijn.

Voor publiek dat nóg meer van de natuur wil genieten zijn er verschillende
natuurwandelroutes door het weidse landschap dat Schipborg kent. Dit jaar is er de Schemertocht, de Vroege Vogeltocht en de Dagdromerstocht. De muziekliefhebber kan een kaartje te kopen voor het het muziekprogramma op de Schapenstee, waar per tijdsblok meerdere bands spelen. Voor de de allerkleinsten is er een programma in het welbekende kinderbos met meerdere workshops. Kinderen kunnen hier onder begeleiding van één ouder genieten van een magische ervaring.

FestiValderAa versie 9.5 wordt een vrolijke, intieme, verrassende en eigenzinnige editie. Voor alle routes en programmaonderdelen zijn aparte kaartjes beschikbaar. Het gehele programma wordt de aankomende tijd bekendgemaakt op www.festivalderaa.nl. De kaartverkoop start op 4 juni 10.00 uur.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader