uitverkocht

Feuerengel - A Tribute to Rammstein

12 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zeit! Rammstein-tributeband FEUERENGEL keert terug naar Neushoorn met vlammenwerpers, vette stage props en het volume op standje 11. In 2019 gaf deze zeskoppige Duitse band al een verhitte show in een uitverkochte Grote Zaal en dat wordt vanavond dunnetjes overgedaan. Hier wil je bij zijn! Wat FEUE...

Lees meer

Zeit! Rammstein-tributeband FEUERENGEL keert terug naar Neushoorn met vlammenwerpers, vette stage props en het volume op standje 11. In 2019 gaf deze zeskoppige Duitse band al een verhitte show in een uitverkochte Grote Zaal en dat wordt vanavond dunnetjes overgedaan. Hier wil je bij zijn!

Wat FEUERENGEL kan, kan niet iedereen: op zeer professionele wijze laat de band al twintig jaar lang horen én zien dat ze de beste Rammstein-tributeband zijn. In 1997 werd de tributeband opgericht en zet de band zich volledig in om de show en muziek van Rammstein zo goed mogelijk te evenaren. FEUERENGEL doet dit zo goed dat ze zelfs twee keer op uitnodiging van Till Lindemann een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld.

Niet verwonderlijk, want wie wel eens een FEUERENGEL-show heeft meegemaakt, weet dat ze niet besparen op de kleinste details. De eigen pyrotechnicus, licht- en geluidsman zorgen dat de show tot de vonkenregen aan toe helemaal klopt. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als “Ik hoor geen verschil” en “Niet van het origineel te onderscheiden”. Dit is dé tributeband die je als Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

Zaal: Grote Zaal

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 november 2022 : vanaf 20:45 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 31.00 € 31.00

Toelichting: CJP korting voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111097348.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 31,00