Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest

26 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (2+). Boerinnetje en boertje Fien en Teun zijn bekend van hun eigen Avonturenboerderij Molenwaard en de succesvolle bioscoopfilm Fien & Teun - Het Grote Dierenfeest. Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar: Sinterklaas! Want die komt ...

Lees meer

Kindertheater (2+).

Boerinnetje en boertje Fien en Teun zijn bekend van hun eigen Avonturenboerderij Molenwaard en de succesvolle bioscoopfilm Fien & Teun - Het Grote Dierenfeest. Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar: Sinterklaas! Want die komt hoogstpersoonlijk langs op de boerderij.

Met zijn allen spelen ze vast Sinterklaas en Pietje, vullen ze schoenen met echte nepcadeaus en zingen ze de leukste Sinterklaasliedjes. En dan begint het lange wachten op de sint. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou hij nog wel komen? Het Sinterklaasfeest is een muzikale en grappige voorstelling vol interactie, waarbij de kinderen ondertussen van alles leren over het leven op de boerderij.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
CJP : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl