Fietselfstedentocht

7 juli t/m 5 september, Friese 11 steden in PROV FRIESLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op grond van het overleg met de Veiligheidsregio/gemeenten en het openingsplan van de Rijksoverheid lijkt het erop dat de elfstedentocht met behulp van de app gefietst kan worden in de periode van 7 juli t/m 5 september 2021. Uiteraard onder het voorbehoud dat tegen die tijd de situatie zodanig is v...

Lees meer

Op grond van het overleg met de Veiligheidsregio/gemeenten en het openingsplan van de Rijksoverheid lijkt het erop dat de elfstedentocht met behulp van de app gefietst kan worden in de periode van 7 juli t/m 5 september 2021. Uiteraard onder het voorbehoud dat tegen die tijd de situatie zodanig is verbeterd dat dit ook op een verantwoorde manier kan, we blijven afhankelijk van de landelijke ontwikkelingen en coronamaatregelen. We blijven de komende weken in nauw contact met de Veiligheidsregio en gemeenten. Hou vooral deze website in de gaten.

Voor het fietsen van de tocht ontvangen de deelnemers op of rondom 15 juni de inlogcodes. Die inlogcodes vervangen de deelnemerskaart die u normaliter van ons gewend bent.
Daarbij zit ook een instructie op welke manier de app gedownload moet worden en op welke manier deze inlogcode gekoppeld moet worden aan het elfstedenaccount.

Volgend jaar bestaat de Fietselfstedentocht 110 jaar. Wij hopen jullie dan weer massaal in Bolsward te mogen begroeten op Pinkstermaandag 6 juni 2022.

Lees minder

Links

Data en tijden

woensdag 7 juli 2021 t/m zondag 5 september 2021

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader