Fietstocht langs drie molens

15 mei, Molen De Hoop in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het mooie weer is weer in aantocht; de bomen krijgen blaadjes, het gras wordt groener en de vogeltjes fluiten. We krijgen zin om weer naar buiten te gaan! Fiets je met ons mee? We organiseren namelijk een fietstocht langs drie historische molens: molen De Hoop in Middelstum, molen De Stormvogel in...

Lees meer

Het mooie weer is weer in aantocht; de bomen krijgen blaadjes, het gras wordt groener en de vogeltjes fluiten. We krijgen zin om weer naar buiten te gaan! Fiets je met ons mee?

We organiseren namelijk een fietstocht langs drie historische molens: molen De Hoop in Middelstum, molen De Stormvogel in Loppersum en molen De Leeuw in Zeerijp.


Onderweg fiets je door het Groninger landschap, over sfeervolle weggetjes en door gezellige dorpjes. Bij iedere molen staat een molenaar die je alle ins en outs over de molen vertelt. Hierna fiets je weer verder naar de volgende molen.
Praktische info
Je fietst zelfstandig, dus zonder begeleiding. De fietstocht begint bij Molen de Hoop in Middelstum, waar je een routebeschrijving mee krijgt. Je mag zelf kiezen hoelaat je vertrekt, als je maar met de fietstocht begint tussen 13.00 en 14.00 uur.

Bij terugkomst staat er een versnapering te wachten bij de molen in Middelstum.

Aanmelden: www.groningerlandschap.nl/activiteiten/fietsroutes/fietstocht-langs-drie-prachtige-molens/

Let op: aanmelden is verplicht.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Molen De Hoop
Molenweg 4
9991 AR MIDDELSTUM
0595 552107

gratis