Finale Kleine Prijs van Fryslân

21 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Friesland Pop organiseert de Kleine Prijs van Fryslân Al ruim 30 jaar organiseert Friesland Pop de Kleine Prijs van Fryslân met als doel het creëren van zichtbaarheid, opbouw van een groter netwerk en optreedmogelijkheden voor beginnende Friese popartiesten. Na twee aangepaste edities kon er dit j...

Lees meer

Friesland Pop organiseert de Kleine Prijs van Fryslân

Al ruim 30 jaar organiseert Friesland Pop de Kleine Prijs van Fryslân met als doel het creëren van zichtbaarheid, opbouw van een groter netwerk en optreedmogelijkheden voor beginnende Friese popartiesten.

Na twee aangepaste edities kon er dit jaar eindelijk weer een Kleine Prijs van Fryslân georganiseerd worden mét publiek. Na vier voorrondes in de provincie (Joure, Donkerbroek, Franeker en Leeuwarden) en twee halve finales in Drachten en Sneek zijn er nog vijf artiesten over: Given SKI, SSTO, SELMA, MOMSNAME en Ukelise. Als zesde en laatste artiest zal de winnaar van de Friese hiphop contest Bring it On (27 augustus a.s.) zich bij het eerder genoemde vijftal voegen en met hen strijden om de felbegeerde Kleine Prijs van Fryslân.

Voor de winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân ligt er een werkbudget t.w.v. € 1000,- klaar, dat door het samenwerkingsverband Hit the North wordt verdubbeld voor deelname aan het Hit The North traject, waarbij één optreden op Eurosonic Noorderslag is gegarandeerd. Naast de winnaar wordt de runner-up gestimuleerd met € 500,- werkbudget, voor bijvoorbeeld een videoclip of studiotijd en worden de beste 5 muzikanten van de avond beloond met € 100,-. Daarnaast kunnen de best beoordeelde acts rekenen op boekingen voor o.a. de Friese Popawards en de Friese Lente. Moge de beste winnen!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis