Flarden uit het A-kwartier in Groningen

31 maart t/m 1 juni, Hoge en Lage der Aa in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De mythische meerminman aan de Hoge Der A, de urban jungle van Schele Greet in de Hoekstraat en de allesverwoestende handgranaat van de Stoeldraaierstraat. Je komt het allemaal tegen in de theatrale smartphonetour ‘Flarden uit het A-kwartier’. De tour laat je met een uniek verhaal vol fantasie en ...

Lees meer

De mythische meerminman aan de Hoge Der A, de urban jungle van Schele Greet in de Hoekstraat en de allesverwoestende handgranaat van de Stoeldraaierstraat.

Je komt het allemaal tegen in de theatrale smartphonetour ‘Flarden uit het A-kwartier’. De tour laat je met een uniek verhaal vol fantasie en historie op een nieuwe manier luisteren en kijken naar het prachtige, authentiek stukje stad.

Wandel je mee? De route loopt van de Kleine der A, over het Hoge der A, via de Vissersbrug naar de Reitdiepskade. Over de Plantsoenbrug en langs de noordzijde van de Noorderhaven, steek je de Kijk in ´t Jatbrug over naar de Noorderhaven zuidzijde, Hoekstraat, Oude Kijk in ´t Jatstraat, Grote Kromme Elleboog, Akerkstraat, Akerkhof weer terug naar de Brugstraat.

Theatrale luisterroute neemt je mee door het A-kwartier
Om het A-kwartier op een verrassende manier én corona-proof te kunnen ontdekken, heeft de organisatie van WinterWelVaart deze theatrale luisterroute laten maken. Je kunt de route tot 1 juni gratis beluisteren op je mobieltje via https://www.winterwelvaart.nl/luisterroute.

Het tikken van een oude klok
We willen je vragen rustig te lopen. Stapvoets, als het tikken van een oude klok. Vergeet niet om je heen te kijken in het A-kwartier, een wijk vol verhalen. De route is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Iedereen kan de route volgen wanneer het maar uitkomt. De start is bij het anker aan het water, op de Kleine der A en duurt in totaal 50 minuten. Neem je (opgeladen) telefoon én oortjes/koptelefoon mee. Veel plezier!

De route is tot 1 juni gratis te beluisteren in het A-kwartier via je eigen mobiele telefoon.

Lees minder

Links

Data en tijden

woensdag 31 maart 2021 t/m dinsdag 1 juni 2021

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Hoge en Lage der Aa

9712 BJ GRONINGEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader