Flat Worms

15 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als er iets is wat de Amerikaanse post-punkband Flat Worms bevestigt, is het dat je niet een boze tiener hoeft te zijn om goede punk rock te kunnen maken. Ruige gitaarlijnen met veel feedback en distortion, gecombineerd met harde ritmes, de Flat Worms hebben duidelijk de kunst van het combineren van...

Lees meer

Als er iets is wat de Amerikaanse post-punkband Flat Worms bevestigt, is het dat je niet een boze tiener hoeft te zijn om goede punk rock te kunnen maken. Ruige gitaarlijnen met veel feedback en distortion, gecombineerd met harde ritmes, de Flat Worms hebben duidelijk de kunst van het combineren van een serieus geluid met harde lo-fi chaos in de vingers. Op hun eerste album uit 2017, en op de EP Into the Iris (2019) komt het succes van deze combinatie goed naar voren.

Zanger en gitarist Will Ivy (voormalig lid van Bridez, Wet Illustrated en Dream Boys) startte met de band nadat hij merkte dat hij graag luide en razende rock & roll wilde maken toen hij aan zijn solo-plaat aan het werken was. Hij trommelde twee vrienden op – bassist Tim Hellman en drummer Justin Sullivan – waarmee de band compleet was. In 2016 brachten ze hun debuut album Red Hot Sand uit.

In 2017 begon Flat Worms met het spelen van live-shows, en werkten ze aan hun nieuwe album. Na de release van dit album hebben ze gespeeld door heel Amerika, Engeland en Europa. Begin 2019 brachten ze hun EP Into the Iris uit, waarna ze in 2020 hun album Antartica uitbrachten. Na een lange corona-periode kunnen we op 15 juni er eindelijk live van genieten in VERA!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 15 juni 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 12,00