Fleddy Melculy

25 november, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Brute thrash/hardcore met een knipoog Jaja, Fleddy Melculy komt met een bak vol brute herrie en entertainment naar Iduna! De metal-/thrash-/hardcoreband braakt Nederlandstalige maatschappijkritische teksten met een dikke knipoog. Horns UP en maak je klaar voor een hard avondje vermaak. Fleddy Melc...

Lees meer

Brute thrash/hardcore met een knipoog

Jaja, Fleddy Melculy komt met een bak vol brute herrie en entertainment naar Iduna! De metal-/thrash-/hardcoreband braakt Nederlandstalige maatschappijkritische teksten met een dikke knipoog. Horns UP en maak je klaar voor een hard avondje vermaak.

Fleddy Melculy is de beste Belgenmop sinds tijden. Wanneer Jeroen Camerlynck en Fleddy himself in januari 2016 de lyricvideo van “T-shirt van Metallica” online gooit, heeft hij geen flauw benul van wat voor heksenketel hij ontketent. In een half jaar tijd ontpopt het illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium. Vanuit het niets naar alle grote podia van België en Nederland en sindsdien scoren ze de ene culthit na de andere.

Het illustere gezelschap is na 6 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de metalscene binnen de Benelux met een following dat elke dag aandikt. Waar Fleddy Melculy staat is het gegarandeerd feest. Dus kom het meemaken.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00