Fleshgod Apocalypse, Omnium Gatherum, W.E.B., Dark Mirror of Tragedy en Ethereal Sin

13 januari 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Klassieke muziek en death metal een gekke combinatie? Niet als je bekend bent met de Italianen van Fleshgod Apocalypse. Onder de noemer 'Motocultor Festival Across Europe Tour' presenteert het Franse Motocultor festival een avond met een verscheidenheid aan bands. Zo zal ook de Finse melodic death b...

Lees meer

Klassieke muziek en death metal een gekke combinatie? Niet als je bekend bent met de Italianen van Fleshgod Apocalypse. Onder de noemer 'Motocultor Festival Across Europe Tour' presenteert het Franse Motocultor festival een avond met een verscheidenheid aan bands. Zo zal ook de Finse melodic death band Omnium Gatherum acte de présence geven en zijn de bands W.E.B., Dark Mirror of Tragedy en Ethereal Sin van de partij.

Fleshgod Apocalypse
Een mix van extreme metal met invloeden uit klassieke barok, dat is waar Fleshgod Apocalypse bekend om staat. Orkestrale bombastische composities worden afgewisseld met technische death metal vol blastbeats en diepe grunts. Op het laaste volledige album 'Veleno' (2019) zijn de orkestrale partijen zelfs ingespeeld door een strijkorkest, het resultaat mag er zijn. Een plaat die bij velen destijds in het jaarlijstje mocht verschijnen.

Omnium Gatherum
Zin in catchy moderne melodieuze death metal? Bij Omnium Gatherum ben je aan het juiste adres. Het laatste album 'Origin' (2021), werd uitgebracht via Century Media en staat bol van tracks vol melancholie en pakkende melodieën. De band is intussen al meer dan 25 jaar bezig en dat hoor je. File under: Insomnium, Dark Tranquillity, Be'lakor.

W.E.B.
Het Griekse W.E.B. brengt extreme symphonic black metal. De afkorting staat trouwens voor "Where Everything Begun". De band is nu 20 jaar actief en bracht hun laatste wapenfeit 'Coloseum' (2021) uit via Metal Blade Records. File under: Septic Flesh, Cradle of Filth, Dimmu Borgir.

Dark Mirror of Tragedy
Dat black metal niet alleen uit Scandinavie hoeft te komen, bewijst het Zuid-Koreaanse Dark Mirror of Tragedy. De band bracht maak symphonic black/ gothic metal en bracht sinds 2003 vier volledige albums uit.

Ethereal Sin
Ook Ethereal Sin komt van waar je het misschien niet zult verwachten: symphonic black metal uit Japan! Dit zestal is al bezig sinds 1997 en zal deze avond het spits afbijten.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 13 januari 2023 : vanaf 19:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 21.00 € 21.00

Toelichting: CJP alleen voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111207508.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 21,00