geannuleerd

Fling in Concert

27 november, Donatuskerk in LEERMENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Duo; Ierse muziek. Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.De laatste acht jaar heeft Fling met vier verschillende muziekprog...

Lees meer

Duo; Ierse muziek.

Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.De laatste acht jaar heeft Fling met vier verschillende muziekprogramma’s getourd langs de theaters van Nederland. Van van boven naar beneden, van Delfzijl tot Heerlen en met zeer veel succes.

Over de voorstelling ‘De Vuurtorenwachter’ uit 2014 meldt het Friesch Dagblad: “Annemarie de Bie is niet alleen een knap fluitiste, maar ook een begenadigd zangeres. Haar welluidende alt heerst over het concert; ze zingt spatzuiver en met haar lichaamstaal voegt ze daar de belangrijkste gevoelswaarde aan toe... het is voortdurend genieten.” Na jaren van theaterzalen komt Fling nu met een nieuw intiem programma.

Op maat gemaakt voor de kleinere podia e?n voor de gelegenheid als ijzersterk duo.Beide muzikanten zijn uitstekende multi-instrumentalisten en het gebruik van hun uitgebreide instrumentarium levert een zeer afwisselende en verfrissende klank op.

Annemarie de Bie wordt beschouwd als e?e?n van de toonaangevende zangeressen in het genre. Ze wordt internationaal geroemd en gezien als een autoriteit, is daarom veel gevraagd als docent en heeft talloze workshops verzorgd. Naast haar krachtige, lyrische en wonderschone zang is ze in dit programma ook te horen op de Ierse houten dwarsfluit, de bodhra?n (Ierse trommel) en gitaar.

Evertjan ’t Hart bespeelt de magische Uilleann pipes (Ierse doedelzak) en is naast bespeler tot ver over de grenzen befaamd als bouwer van het instrument. Hij is als solist te gast geweest in het VPRO- programma ‘Vrije geluiden’ en bij ‘Podium Witteman’ van de NTR. Naast de Uilleann pipes bespeeld hij ook Whistles, Bouzouki en Gitaar.

Dit alles resulteert in een buitengewone, aanstekelijke en magische middag of avond van sterke verhalen gevat in een stormvloed aan wilde melodiee?n, zacht klagende airs en ontroerende ballades.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 november 2021 : 19:30 - 21:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00

Voorverkoop: reserveren: www.flingmusic.com pf 0630655498.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader