Fling

28 oktober, Kerkje in BLESDIJKE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fling: Prachtige Keltisch geïnspireerde muziek en zang met bijzondere instrumenten en sterke verhalen Fling Prachtige Keltisch geïnspireerde muziek en zang met bijzondere instrumenten en sterke verhalen Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie, on...

Lees meer

Fling: Prachtige Keltisch geïnspireerde muziek en zang met bijzondere instrumenten en sterke verhalen

Fling
Prachtige Keltisch geïnspireerde muziek en zang met bijzondere instrumenten en sterke verhalen


Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie, ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities de platgetreden paden, door de zeer eigenzinnige aanpak.

De laatste acht jaar reisde Fling met vier verschillende muziekprogramma’s langs de theaters van Nederland en dit met zeer veel succes.

Na jaren van theaterzalen brengt Fling nu een nieuw intiem programma, op maat gemaakt voor elk podium als ijzersterk duo. Beide muzikanten zijn uitstekende multi-instrumentalisten en het gebruik van hun uitgebreide instrumentarium levert een zeer afwisselende en verfrissende klank op.

Annemarie de Bie wordt beschouwd als één van de toonaangevende zangeressen in het genre. Ze wordt internationaal geroemd en gezien als een autoriteit op het gebied van folkzang, is daarom veel gevraagd als docent en heeft talloze workshops verzorgd. Naast haar krachtige, lyrische en wonderschone zang is ze in dit programma ook te horen op de Ierse houten dwarsfluit, de bodhrán (Ierse trommel) en gitaar.

Evertjan ’t Hart bespeelt de magische Uilleann Pipes (Ierse doedelzak) en is naast bespeler tot ver over de grenzen befaamd als bouwer van het instrument. Hij is als solist te gast geweest in het VPRO- programma ‘Vrije geluiden’ en bij ‘Podium Witteman’ van de NTR. Naast de Uilleann Pipes bespeelt hij ook Whistles, Bouzouki en Gitaar.

Dit alles resulteert in een buitengewoon aanstekelijk en magisch geheel van sterke verhalen, gevat in een stormvloed aan wilde melodieën, zacht klagende airs en ontroerende ballades.

www.flingmusic.com

reserveren: bwallinga@hotmail.com of 0561-795152, inloop 19:30 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: Donateurs et Karkien 10 euro .

Waar is het?

Kerkje
Markeweg 89
8398 GL BLESDIJKE