Flinke Flea Market

28 augustus, Flinkefarm in HEMELUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 28 augustus 2022 organiseren we een nieuwe Flinke Flea Market. Heerlijk sneupen! Lekker in de buitenlucht. Wij van it Flinkeboskje kunnen bijna niet wachten. Heb je mooie oude vintage spullen en wil je die verkopen? Zoek je mooie oude vintage spullen voor je nieuwe huis? Kom sneupen in het weilan...

Lees meer

Op 28 augustus 2022 organiseren we een nieuwe Flinke Flea Market. Heerlijk sneupen! Lekker in de buitenlucht. Wij van it Flinkeboskje kunnen bijna niet wachten. Heb je mooie oude vintage spullen en wil je die verkopen? Zoek je mooie oude vintage spullen voor je nieuwe huis? Kom sneupen in het weiland!

Heerlijk schatzoeken tussen de spullen van een ander en sla je slag. Je kunt bij ons uiteraard ook een plaats reserveren om juist je spullen te verkopen. Meld je aan via de mail en haal eens je zolder leeg. Een stoel die je misschien 5 jaar al niet hebt aangeraakt, kan een supervondst zijn voor iemand anders. Het evenement wordt gehouden op het erf van de Flinkefarm te Hemelum. Tevens wordt deze locatie gebruikt voor bruiloften en andere unieke evenementen. Wees welkom op de Flinkefarm!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 28 augustus 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Waar is het?

Flinkefarm
Flinkeboskje 2
8584 WV HEMELUM
0514 581769
www.itflinkeboskje.nl
info@itflinkeboskje.nl