FLIP Fabrique - Blizzard

29 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cirque nouveau. Wat als de winter alles overneemt? Niet alleen buiten, de straten en het landschap, maar ook binnen. In je huis, in je slaapkamer, onder je kleren, en zelfs rechtstreeks in je hart. Alles, maar dan ook alles, begraven onder een dikke laag sneeuw. Compleet uitgewist, de tijd bevroren...

Lees meer

Cirque nouveau.

Wat als de winter alles overneemt?
Niet alleen buiten, de straten en het landschap, maar ook binnen. In je huis, in je slaapkamer, onder je kleren, en zelfs rechtstreeks in je hart. Alles, maar dan ook alles, begraven onder een dikke laag sneeuw. Compleet uitgewist, de tijd bevroren door de noorderwind.

Zou het een catastrofe zijn? Of juist een kans om opnieuw te beginnen, om onze fouten te herstellen? Welkom in deze nieuwe, lege bladzijde in de vorm van een sneeuwstorm.

Met Blizzard nodigt het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique je uit voor een gekke, poëtische reis dwars door de winter. Met performers op het beste van hun kunnen, belooft Blizzard alles en iedereen omver te blazen. Dompel jezelf onder in de wereld van FLIP Fabrique, vol verbazing en verwondering!

FLIP Fabrique
Vanuit vriendschap en dromen ontstond in 2011 het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met vrolijke, speelse shows, adembenemende, elegante optredens en een hoge kwaliteit weten de Canadezen wereldwijd te verwonderen. FLIP Fabrique staat bekend om haar frisse, vernieuwende aanpak in het circus, waarmee ze het publiek altijd weer weten te overtuigen. Ze werkten al samen met het prestigieuze Cirque Du Soleil en Cirque Éloize en waren op veel internationale circusfestivals te zien. Na het succes van shows als Attrape-moi, FLiP in Berlin en Transit, presenteert FLIP Fabrique nu haar nieuwe show Blizzard.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl